Over ons

In februari 2008 begint Verboom Fotokaarten met een doosje vol fotokaarten wat op verjaardagen en in kennissenkring verkocht wordt. Het is een spontane actie, om geld in te zamelen, voor de kerk die in de toekomst gebouwd zal gaan worden. Omdat de kaarten goed verkocht worden, wordt er snel uitgebreid.

Anno 2018 is er een groot assortiment met 416 verschillende kaarten in veel categorieën. De foto’s worden grotendeels door Geertruida Verboom gemaakt en bewerkt. Een enkele keer krijgt zij afbeeldingen van anderen. Zij doet dit alles op vrijwillige basis. De kaarten worden geplakt en ingepakt m.b.v. veel andere vrijwilligers uit de kerkelijke gemeente.

De opbrengst van de kaartenverkoop is, na aftrek van de onkosten, bestemd voor het bouwfonds van de Gereformeerde Gemeente in Ede, de Petrakerk:

Gereformeerde Gemeente te Ede
KVK-nummer: 74171267
Lunterseweg 25
6718 WB Ede

Kunt u iets niet vinden? Of wilt u een persoonlijke kaart laten maken voor verhuizing, huwelijksjubileum of bijv. kerst, met een eigen foto? Stuur ons gerust een berichtje! Zie hiervoor bij ‘contact’.

Wij wensen u veel plezier met het kijken op deze website