Algemene voorwaarden

1 Toepassing; Het plaatsen van een bestelling houdt in dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.
2 Wijzigingen: Verboom Fotokaarten behoudt zich het recht wijzigingen aan te brengen in het aanbod, materiaal of prijzen.
3 Afwijkingen: De kleuren van de foto’s kunnen iets afwijken vergeleken bij die van het beeldscherm. Hier hebben wij geen invloed op en kunnen geen rechten aan worden ontleent.
4 Prijzen: De vermelde prijzen voor de artikelen zijn in euro’s en excl. verzendkosten. BTW berekenen wij niet omdat het gaat om hobbymatige verkoop voor het goede doel. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Bij druk – en zetfouten is Verboom Fotokaarten niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.
5 Levering en verzending: Verboom Fotokaarten zal zorgvuldig omgaan met bestellingen en de afhandeling hiervan. Bestellingen worden altijd per mail  bevestigd. Als plaats van levering geldt het adres wat de klant kenbaar heeft gemaakt in zijn account. Indien de bestelling naar een ander adres verzonden moet worden, kan contact opgenomen worden via ‘contact’. Verboom Fotokaarten streeft ernaar om uw bestelling binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Mocht dit niet mogelijk zijn omdat niet alles voorradig is, kan dit oplopen tot 7 werkdagen. Heeft u de kaarten eerder nodig? Neem dan contact met ons op. Overschrijding van deze termijnen geeft geen recht op schadevergoeding. Voor het verzenden van uw bestelling hanteren wij een vast tarief. Ook heeft u de mogelijkheid om uw bestelling op te halen in Ede. Dit kunt u aanvinken bij uw bestelling.
6 Betaling: U kunt kiezen uit twee wijzen van betalen: iDeal (op dit moment zijn we nog bezig om dit te regelen waardoor dit nog even niet beschikbaar is en Vooraf betalen. Bij maatwerk bestellingen is het mogelijk te betalen na ontvangst van de factuur. Wanneer u kiest voor afhalen kunt u ook contant betalen bij het afhalen van uw bestelling.
7 Klachten: Bent u niet helemaal tevreden over uw bestelling? Of zijn er verkeerde artikelen geleverd? Neem dan binnen 14 dagen contact op met Verboom Fotokaarten. Samen wordt dan gekeken welke oplossing mogelijk is. Verboom Fotokaarten kan de verkeerde artikelen vervangen of de factuurwaarde restitueren.
8 Privacy: Verboom Fotokaarten zal de door u verstrekte gegevens opnemen in een bestand. Deze gegevens zullen (intern) worden gebruikt voor de uitvoering van uw bestelling of wanneer u aangegeven heeft de nieuwsbrief te willen ontvangen. De gegevens zullen niet aan anderen worden doorgegeven. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@verboomfotokaarten.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Voor meer informatie over hoe wij met uw privacy omgaan kunt u onze privacy verklaring raadplegen.
9 Retourneren: Als klant heeft u wettelijk het recht om binnen 14 dagen (een deel van) de geleverde artikelen zonder opgave van redenen te retourneren. Deze termijn begint vanaf het moment van aflevering. U bent verplicht, voordat er wordt overgegaan tot terugzending, contact op te nemen met Verboom Fotokaarten. Retourzending dient in originele verpakking verstuurd te worden en in onbeschadigde staat verkerend. Als artikelen zijn beschadigd, vervalt het recht van ontbinding van de koop. De retourzending komt voor rekening en risico van de klant. Het herroepingsrecht geldt niet voor artikelen die met speciale wensen op maat gemaakt zijn. Met inachtneming van bovenstaande draagt Verboom Fotokaarten er zorg voor dat u binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag krijgt terugbetaald, met uitzondering van de verzendkosten.
10 Copyright: Het is niet toegestaan om de fotokaarten in enige vorm of op enige wijze, hetzij door fotokopieën, ontwerpen kopiëren/namaken, of andere manieren, te verveelvoudigen.